112

Opdateret: Personer blev dårlige efter toiletbesøg på rasteplads - undersøges for giftige stoffer og gasarter

Specialberedskab er blevet tilkaldt for at undersøge rastepladser for giftige stoffer og gasarter

4. juli 2020, 13.42

Flere personer skulle være blevet dårlige efter et toiletbesøg på rasteplads ved Søby Vest. Foto: Tom Laursen

SØBY Midt- og Vestjyllands Politi oplyser på Twitter, at man sammen med sundhedspersonale og redningsberedskab er til stede på rasteplads ved Søby Vest.

Årsagen er ifølge politiet, at nogle personer skulle være blevet dårlige efter toiletbesøg på rastepladsen.

Indsatsleder fra Brand & Redning MidtVest, Kim Bjerg Wemmelund, er på stedet, og han fortæller, at man er i gang med at undersøge rastepladserne ved Søby Øst og Vest.

- Vi har tilkaldt specialberedskabet for at se, om der skulle være nogle giftige stoffer eller gasarter, siger han.

Det er lidt usikkert, hvor mange personer, der er blevet dårlige, men Kim Bjerg Wemmelund fortæller, at de skulle have følt et ubehag på toilettet.

- Der er ikke nogen herude, og ingen er i fare. Vi har spærret begge rastepladser af for at se, om der skulle være noget i en kloak eller noget. Vi tager alle forholdsregler, og det er forhåbentligt lidt overdrevet. Men det er sådan, vi arbejder, siger indsatslederen.

Han kan ikke sætte nogen tidshorisont på afspærringen, fordi det afhænger af, om specialberedskabet finder noget. Hvis ikke, skal der formentligt yderligere undersøgelser til.

Artiklen her er klokken 14.55 blevet opdateret med en kommentar fra Brand & Redning MidtVests indsatsleder, Kim Bjerg Wemmelund.