Osse li’ på en studs

Per Pallesen fortæller om sit eventyrlige liv i RemisenBrande

1. oktober 2020, 13.09

Per Pallesen fortæller om sit liv i Brande. Foto: Pr-foto

BRANDE Per Pallesen er landskendt blandt andet som den opblæste tjener Boldt fra Matador eller som Mathiesen med blotterkittel og hinkestensbriller og udødelige ydtryk som »osse li’ på en studs« og »what do you have in your tæjsk today«.

Ligeså kendt er han som den ene halvdel af én af de største succeser i dansk underholdning Pallesen & Pilmark for slet ikke at tale om Hjørring Revyen, Dansk Naturgas og Nørrebro Teater.

Med over 200 teaterstykker, 75 instruktioner, 70 revyer og 1600 optrædener på tv og i radioen er det svært på kort spalteplads at opsummere, hvad Per Pallesen gennem sin imponerende karriere har oplevet.

Evnetyr og anekdoter

Men giv Pallesen muligheden for selv at fortælle, så vil han tryllebinde publikum med sit underholdende, tankevækkende og humoristiske foredrag. Her vil Per Pallesen ærligt fortælle om et langt liv i dansk underholdning, hvor han altid har kunnet vælge fra øverste hylde, og altid valgt arbejdet til - også på bekostning af familien.

Foredraget giver et unikt indblik i dansk teater fra Dirch til store musicals, fra Sommer i Tyrol til Mathiesen, og et blik helt ind bag det røde scenetæppe.

Foredraget, der kan opleves i RemisenBrande tirsdag 20. oktober, byder på masser af fortællinger fra et eventyrligt sceneliv og anekdoter om elskede - og ikke-elskede - skuespiller-kolleger.

Der har været flest lyse stunder i Per Pallesens liv, men et langt liv har naturligvis også budt på svære perioder - også det fortæller Pallesen ærligt om.