Premiere i dag: Prøv det nye søndagsunivers her

I dag åbner Herning Folkeblads nye digitale søndagsunivers Forum Søndag

17. maj 2020, 10.00

Herning Folkeblads nye digitale søndagunivers åbner i dag på forumsondag-herning.dk. Foto: Screenshot

HERNING Så blev det søndag, og det nye Forum Søndag er hermed åbnet, og du kan prøve det her

I denne første udgave af Forum Søndag kan du komme tæt på 44-årige Gitte Guldberg fra Sunds, som efter lang tids tilløb har skrevet en bog om sin søn, der for år tilbage døde blot få måneder gammel. Se og hør hende læse op fra historien om, hvordan hun tacklede sit livs største udfordring.

Du kan også læse om stuntmanden Lasse Spang Olsen, som er sprunget ud som børnebogsforfatter, du kan læse historien om Camilla Fabricius, der langsomt er ved at miste synet, men der har besluttet, at den uvirkelige skæbne skal styrke hende.

Du kan også blive opdateret på nogle af de artikler, der har præget ugen, eller måske vinde retten til en ekstra spandauer hjemme ved søndagsbordet i en quiz om lokale nyheder fra denne uge?

Det nye digitale søndagsunivers - Forum Søndag - er en håndplukket søndagsbuket af gode historier, som vi har valgt ud til vores eksisterende abonnenter og til nye, interesserede læsere og brugere.

Adm. direktør og ansvarshavende chefredaktør for Mediehusene Midtjylland, Alex Nielsen, fortæller, at det nye univers præsenteres i samarbejde med Herning Folkeblads søsteravis Midtjyllands Avis i Silkeborg - i to lokale udgaver.

Overblik og fordybelse

Forum Søndag bliver et miks af interviews med spændende lokale mennesker, udvalgte nyhedshistorier fra ugen, aktuelle portrætter, livsstilsstof, bolig, fotoserier, meninger samt populært underholdningsindhold som quiz, krydsord og sudoku.

- Forum Søndag giver de eksisterende abonnenter noget ekstra, men initiativet er også i høj grad et tilbud til nye læsere. Søndagen egner sig til fordybelse. Vi tror, der er et behov for et attraktivt og læseværdigt produkt til den hyggeligste dag i ugen, hvor du måske har lidt mere tid og ro til den gode læseoplevelse og til at samle op på lokale begivenheder efter en travl uge, siger Alex Nielsen.

Vi håber, du vil tage godt imod det.

Forum Søndag