Over 20.000 besøgende til HI-messe

MCH glæder sig over besøgstallet på årets industrimesse

4. oktober 2019, 09.20

Foruden de mange udstillere og produktnyheder bød hi-messen som vanligt også på unik vidensdeling i form af en række inspirerende aktiviteter, events og konferencer. Foto: MCH/Lars Møller

STATUS 20.453 fagfolk har de seneste tre dage lagt vejen forbi Herning og MCH og dette års HI-messe, som er Skandinaviens største teknologi- og industrimesse.

Det er tæt på samme antal som ved den seneste udgave af messen, som ligger to år tilbage i 2017. Her gæstede 20.787 HI-messen.

Hos MCH-ledelsen er der stor glæde over de 20.453 besøgende og positive tilkendegivelser fra gæster og udstillere.

Næste gang i 2021

Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, takker de mange brancheforeninger og -organisationer, der har bidraget til messens faglige program, og de flere end 700 udstillere for at præsentere det ypperste, som dansk industri har at byde på.

- Årets HI-messe bekræfter den meget stærke synergi mellem udstilling og konferencer, og det glæder mig, at vi igen har fået mulighed for at sætte den personlige ramme for udstillernes forretning og de besøgendes faglighed, siger Georg Sørensen og uddyber:

- Vi vil fortsat gøre os umage for i takt med tiden at udvikle HI-messen - og messen som medie - for at forblive det professionelle mødested, hvor den personlige relation styrker muligheden for gode idéer, løsninger, salg og samarbejde.

HI-messen finder næste gang sted 5.-7. oktober 2021.