Rejsegilde: Ny præstebolig i Sunds tager form

Udgivet:23. juni 2023, 08.50

Læsetid:1 minut

Sunds Kirkes byggeudvalg set her foran den kommende præstebolig, der netop har haft rejsegilde. Det er fra venstre fra venstre, Ole Mogensen der er formand samt Erling Odderskjær Jensen, Laura Nielsen samt Inger Christensen, der er formand for menighedsrådet. Foto: Knud Erik Hansen

3 måneder siden

SUNDS I december 2022 blev den gamle præstegård ved søen på Strandvejen 1 i Sunds afhændet.

Nu er der så gang i byggeriet af en ny præstebolig på Nordmarken, Det er en ny udstykning, som ligger lidt nord for Sunds sø. Den nye bolig skal være privatbolig for den kommende præst, ligesom der også i forbindelse med boligen skal være kontor, hvor præsten kan modtage besøgende og ellers selv har arbejdsplads, hvis ikke arbejdet foregår i sognegården eller i kirken eller andetsteds.

Boligen er på 202 kvadratmeter inklusive kontor med indgang og toilet. Det oplyser menighedsrådet i en mail til Herning Folkeblad i forbindelse med, at man netop har markeret rejsegilde for byggeriet.

- Menighedsrådet glæder sig over, at arbejdet med byggeriet skrider frem, så vi snart kan få ansat en ny præst. Embedet bliver opslået til efteråret, og vi håber, at der kan ansættes en præst til 1. januar, hvor boligen skal stå klar, meddeler menighedsrådet.

Læs også
Præstegård solgt til privatbolig Præstegård solgt til privatbolig
Læs også
Præstegård solgt til privatbolig
Læs også
Menighedsråd køber grund i Herning: Vil rive hus ned og bygge nyt til en fremtidig sognepræst Menighedsråd køber grund i Herning: Vil rive hus ned og bygge nyt til en fremtidig sognepræst
Læs også
Menighedsråd køber grund i Herning: Vil rive hus ned og bygge nyt til en fremtidig sognepræst