Onyeka-agent: - Kan være 14 dage fra et salg

Klaus Granlund, der er agent for FCM’s Frank Onyeka, forventer snart konkrete tilbud på profilen

30. juni 2020, 17.38

Frank Onyeka kan blive FC Midtjyllands næste store salg. Spillerens agent fortæller til B.T., at han har talt med flere klubber og forventer konkrete tilbud. Foto: Tom Laursen

FODBOLD I løbet af 14 dage kan der komme et eller flere bud på FC Midtjyllands midtbaneprofil Frank Onyeka, der har spillet en fornem sæson for det sandsynlige mesterhold. Det siger hans agent, Klaus Granlund, til BT.dk.

- Der er mange, der er interesserede, og vi har da også haft nogle møder med nogen. Jeg tror også, der vil komme nogle tilbud på ham her inden for de næste 14 dage. Hvor de kommer fra, og hvad de er, kan jeg ikke sige noget om. Men planen er da helt sikkert, at Frank skal tage næste skridt nu, siger Klaus Granlund i B.T.’s fodboldpodcast, Transfervinduet.

Frank Onyeka er 22 år og har kontrakt med »ulvene« frem til sommeren 2024, så på den måde behøver klubben ikke have travlt med et salg.

Agenten forklarer, at man gerne vil finde en klub, hvor nigerianeren kan være sikker på spilletid, så han stadig kan udvikle sig. Han skal ikke ud for at sidde på bænken.

Prismæssigt tør Klaus Granlund ikke love, at der bliver tale om et rekordsalg. Han forventer en pris på et pænt stykke under 10 millioner euro, 75 millioner kroner, men det er selvfølgelig FCM og ikke agenten, der bestemmer prisen.

- FCM synes jo garanteret, at han koster mere, end han gjorde for fire måneder siden, så godt som han har spillet. Det er det, der måske er den sværeste nød at knække, siger Klaus Granlund.

Frank Onyeka har spillet 77 kampe for FCM og er noteret for 12 scoringer.