Guldkransen er klar

Henning Olesen kan ikke kun varme pølser. Han kan også bage kransekage

24. oktober 2019, 17.16

Man kan fejre en oprykning med guldparykker eller trøjer med guldskrift. Henning Olesen disker op med guldglimmer-kransekager ved lørdagens hjemmekamp i Feldborg. Foto: Privatfoto

FELDBORG Ifølge vejrudsigten bliver der brug for en redningskrans, når Feldborg-Haderup IF (FHIF) spiller den afsluttende kamp i serie 4 lørdag eftermiddag. DMI advarer om 27 millimeter regn, men det er helt sikkert ikke redningskranse, spillere og publikum tager fat i, når fodboldholdet møder Vinding i et semi-lokalopgør.

Det skulle da lige være for at sikre sig i tilfælde af champagneoversvømmelse.

Henning Olesen, som er lokal frivillig i »Stadiongrillen«, har fremstillet »guldkranse« til fodboldkampen, hvor Feldborg-Haderup på forhånd har sikret sig oprykningen til serie 3. »Guldkranse« er kransekage med gulddrys.

- Jeg har bagt 150 her torsdag eftermiddag, fortæller Henning Olesen, som håber, det rækker til publikums-tilstrømningen.

Ole Kristensen, der er formand for FHIF, sørger for champagnen.

- Den køber han fredag, fortæller Henning Olesen, som også skal klargøre sin grillhytte fredag, så der både er vådt og tørt til det formentlig store publikum, der kommer for at hylde de lokale fodboldspillere. Lokale, selv om tre af dem til dagligt bor i Aarhus.

I foråret spillede FHIF i serie 5, men efter to oprykninger i træk hedder det nu serie 3 til foråret. Også byernes andethold er rykket op dette efterår - fra serie 6 til serie 5.

Kampen på Feldborg Stadion fløjtes i gang lørdag 13.30. Feldborg-Haderup har kun sat ét point til i efterårssæsonen, da det blev uafgjort 4-4 mod netop det gæstende hold fra Vinding.