Flot comeback: Blue Fox tager overtidssejr mod Rungsted

Anders Poulsen scorede sine to første mål i sæsonen og blev dagens mand i comeback

22. november 2020, 17.13

Anders Poulsen (t.v.) scorede sine to første sæsonmål mod Rungsted, da han gjorde det til 2-2 og siden sikrede sejren i overtiden. Foto: Tom Laursen

ISHOCKEY Blue Fox vandt fredag udekampen i Frederikshavn, der med et døgns varsel kunne spilles. Allerede søndag var der kamp igen. Rungsted var på besøg. I tirsdags vandt Rungsted 5-1 i Herning, og allerede søndag eftermiddag havde Blue Fox chancen for revanche.

»Blårævene« havde fordelen af at have angriberen Mark MacMillan med igen. Han har udstået seks kampes karantæne.

Det var da også hjemmeholdet, der dominerede fra start, og nærmest vanen tro kom holdet til masser af afslutninger. Dog var skarpheden foran mål ikke stor, og Cristopher Nihlstorp i Rungsted-målet stod en fremragende kamp. Første periode endte uden mål.

Midtvejs i anden periode gik det pludselig stærkt. Rungsted bragte sig foran i et powerplay, hvor Blue Fox ikke fik pucken ud af zonen, og så kunne Morten Jensen sende pucken forbi Simon Nielsen.

Sløset spil

Blot 26 sekunder blev det 2-0. Blue Fox sløsede i egen zone, Mathias Bau kunne ikke få pucken under kontrol, og så gjorde Nicolaj Rosenthal det til 2-0.

Endnu 10 sekunder senere blev det 1-2. Denne gang var det tilbagevendte Mark MacMillan, der styrede pucken i mål.

Efter anden periode havde Blue Fox haft uhørte 40 skud på mål. Rungsted havde haft 19, men førte altså 2-1.

Læs også
Blue Fox udnyttede uventet chance: Tog sen sejr i Frederikshavn

Med fem minutter tilbage af tredje periode kom den forløsende udligning. Det var Anders Poulsen, der midt få mål vendte sig rundt og fik afsluttet. Det var angriberens første mål i sæsonen.

Med lige over to minutter tilbage af kampen fik Blue Fox en stor mulighed for at afgøre dysten, da Rungsted fik sendt en spiller i straffeboksen.

Det lykkedes dog ikke at få scoret og kampen skulle afgøres i overtid.

Her gik der blot 17 sekunder, inden Anders Poulsen scorede igen. Han blev sat flot op af brormand Morten Poulsen og smækkede pucken i nettet.

Comebacket var fuldendt, og Blue Fox sætter to point på tavlen.

De to hold mødes igen tirsdag i Rungsted.

Læs også
Galleri: Se billederne fra Blue Fox’ overtidssejr mod Rungsted
+Abonnement