Ny chef til topledelsen: Ege Carpets får ny marketingdirektør

Ege Carpets styrker ledelsen med ny global direktør for marketing, produkt og bæredygtighed

Udgivet:01. juni 2023, 12.51

Læsetid:2 minutter

Tenna Knak er ny global direktør i Ege. Foto: PR-Foto

4 måneder siden

JOBSKIFTE Tæppegiganten Ege Carpets har netop udnævnt Tenna Knak som ny global marketing- og produktdirektør som led i ambitionerne om at skabe verdens bedste og mest bæredygtige tæpper.

Tenna Knak kommer fra en stilling som Europæisk marketingdirektør hos den amerikanske vindue- og dørproducent Jeld-Wen.

- Ege Carpets er en utroligt spændende virksomhed i en rivende udvikling, som jeg er meget stolt af at blive en del af. Særligt inden for produktudvikling og bæredygtighed er der fart på, og jeg glæder mig meget til at være med til at forsætte denne rejse sammen med teamet hos Ege Carpets, siger Tenna Knak i en pressemeddelelse, hvor hun peger på, at hun som noget af det første vil tage fat på, er at sikre, at virksomheden har en klar sammenhæng mellem produkt- og marketingstrategien og den overordnede vækststrategi.

- Det er vigtigt for mig, at vi arbejder i samme retning, så derfor er mit fokus også helt konkret på at få samlet mit team. Vi skal have udarbejdet nogle skarpe, konkrete og realistiske strategier, der støtter op om Ege Carpets’ kerneværdier og samlede visioner. Ege Carpets er en virksomhed med en fantastisk historie og et stærkt brand, hvilket er et stort aktiv og et vigtigt element for at drive vores vækst fremadrettet, siger hun.

Dobbelt op-strategi

Med den nye titel tiltræder Tenna Knak samtidig også i Ege Carpets’ øverste daglige ledelse, som derudover også udgøres af administrerende direktørRune Stephansen, finansdirektør Kim Toft Høj Pedersen, salgsdirektør Morten Skibsted, produktionsdirektør Teddy Lauritzen samt HR-direktør Didde Nonbo Kristiansen.

- Vi er den største tæppeproducent i Danmark, men har også stort potentiale til at vokse os endnu større. Da jeg tiltrådte, iværksatte jeg derfor en dobbelt-op-strategi, hvor målet er, at omsætningen runder to milliarder kroner inden for fem år, og hvor vi også styrker vores indtjening betydeligt. For at vi kan nå de mål, skal vi arbejde målrettet, fokuseret og innovativt på alle niveauer. Tenna kommer med en stærk faglig profil og erfaring, som passer rigtigt godt ind i de ambitioner, og jeg glæder mig til at se, hvordan hun kommer til at styrke vores daglige ledelse og Ege Carpets som helhed, siger Rune Stephansen, der selv tiltrådte som topchef i Ege Carpets for knap to år siden.