Borgmesterens Mary-spin

Udgivet:17. november 2022, 12.58

Læsetid:1 minut

Foto: Adobe Stock Photo

Af Axel Ingemann Pedersen. Gl. Skolevej 22 Herning

MIDTBYEN Desværre har Herning Kommune igen fået en Venstre-borgermester, der kun tænker på events, prestige og pral.

Jeg kan godt forstå, borgmesteren ikke havde mod til at vise kronprinsesse Mary det virkelige billede af Herning midtby. De blev ude i ved messecentret, da der var Mental Talk.

Tænk hvis de var gået fra rådhuset gennem gågaden til Markedspladsen. Gennem gågaden ville Marys vagter virkelig været kommet på overarbejde. De havde måtte passe på, at Mary ikke blev kørt ned af knallerter, cykler, løbehjul og skatere. Hernings gågade er blevet det rene anarki. Venstre har totalt svigtet gågaden.

På Markedspladsen kunne Mary jo virkelig se Venstres totale mangel på social indsats i Herning Kommune. Her kunne hele den danske presse, der følger Mary, se bagsiden af Venstres asociale politik. Mary kunne jo også lære noget ved at se bagsiden af Herning. Her tænker jeg på afdøde Diana, der tog ud til de udsatte.

Tag ansvar borgermester, du har siddet i byrådet i 20 år. Midtbyen skal værre et trygt sted for borgerne og butikkerne. Nu skal der en stor social indsats til, det kan alle, der bor i midtbyen, vist se nu. Dit spin virker ikke mere, selvom du i sommer fik en is i en af omegnsbyerne i Herning Kommune.

Venstre er nede på 13,3 procent ved valget i 2022, så der er håb. Tre år går jo hurtigt til næste kommunalvalg.

Venstre har virkelig svigtet i Herning. Alle kan jo også se de faldefærdige fortove, høje kanter og huller. Rene faldgruber ikke mindst i den mørke tid. Venstre tager ansvar. Det praler de jo altid med, at de gør. Mon den nye borgmester bliver hyldet på etårsdagen?

Indlæser debat