Fin madkultur og fire spillende brandmænd behagede maver og ører i Engesvang

5. februar 2020, 12.35

»Cathrine og Firemen« underholdt efter den dejlige middag.

ENGESVANG Der var dækket op med alt, hvad kulturhuset i Engesvang formår af service, da Kulturens Venner havde en aften med gourmet og musik.

Arrangørerne, Bodil Jørgensen og Maiken Stenersen, bakket op af flere hjælpere havde hele dagen stået i kulturhusets køkken og tilberedt en finere middag.

De 70 deltagere i festen fik laksetimbale med røgede lakseroser og citronkaviar, braiseret oksespidsbryst, serveret med pommes anna, selleripure, grønne asparges, ærtespirer og en rødvinsglace.

Desserten var chokoladekage med marcipan og nougat med hindbærcoulis og vaniljeis. Dertil vine.

Anden del af festen var musikalsk underholdning med den lokale gruppe »Cathrine og Firemen«, der består af Cathrine Møller Madsen og fire af de frivillige brandmænd ved brandstationen i Engesvang.

Tre af brandmændene var i dagens anledning iklædt sixpence. Det var der en god grund til, en stor del af musikprogrammet var Kim Larsen-musik.