Massiv interesse for HIH's DM-finale

Herning-Ikast Håndbold har solgt alle siddepladser til næste uges hjemmekamp mod Team Esbjerg. I aften er der pokalkamp på programmet

14. maj 2019, 12.46

Der var fyldt godt op på tilskuerpladserne, da Helene Fauske og resten af Herning-Ikast-holdet vandt over Odense i DM-semifinalen for to uger siden. I finalen mod Team Esbjerg i næste uge vil hallen være endnu mere proppet. Foto: Henrik Ole Jensen

Håndbold Om præcis en uge tager Herning-Ikast Håndbold imod Team Esbjerg i den anden - og måske afgørende - DM-finale, og HIH-ledelsen melder om massiv interesse for kampen. Der er ingen siddepladser tilbage i IBF Arena, fortæller administrationschef Simon Hørdum.

- Sidst, jeg var inde at tjekke, var der to siddepladser tilbage. De er med garanti væk nu, glæder han sig.

Det betyder dog ikke, at HIH kan melde udsolgt til finalen.

- Vi har stadig mange ståpladser, fortæller Simon Hørdum.

IBF Arena i Ikast har 2500 siddepladser og cirka 300 ståpladser.

Den store interesse skaber naturligvis jubel på håndboldkontoret. Det er ikke hverdag, at der er tæt på udsolgt til kampene.

- Men sådan en kamp her skal selvfølgelig fylde hallen, siger administrationschefen.

Den store interesse gælder også for klubbens sponsorer og andre samarbejdspartnere, og derfor flyttes VIP-arrangementet i forbindelse med finalen fra loungen i IBF Arena og ind i Sportscenter Ikasts Hal B.

- Sidste gang, da vi spillede semifinale mod Odense, var der ikke én eneste plads ledig i loungen, og til finalen bliver vi endnu flere, fortæller Simon Hørdum, der regner med omkring 500 VIP'ere til arrangementet i Hal B.

Den første DM-finale mod Team Esbjerg spilles på lørdag i Esbjerg, og også til den kamp er der stor interesse fra HIH-supportere.

- Vi sender selv én bus med tilskuere afsted, men der er også mange, der kører selv. Vi bliver da over 100 i hallen i Esbjerg, og det er vi meget glade for, understreger HIH-chefen.

Nyttig pokalkamp...