112

Dramatik under anholdelse i Skarrild i nat: Politiet skød mod flugtbil

Udgivet:15. september 2022, 09.28

Læsetid:1 minut

Foto: Martin Ballund

1 år siden

SKARRILD En anholdelsesaktion i Skarrild endte i nat dramatisk, da politiet måtte skyde mod en bil, der var ved at flygte fra politiet.

På Facebook er der et opslag, hvor det fremgår, at der er blevet skudt, og at en person skulle være kørt væk i ambulance.

Læs også
Dagens døgnrapport: Hærværk mod flyveplads og blufærdighedskrænker på spil igen Dagens døgnrapport: Hærværk mod flyveplads og blufærdighedskrænker på spil igen
Læs også
Dagens døgnrapport: Hærværk mod flyveplads og blufærdighedskrænker på spil igen

- Der er blevet skudt mod bilens dæk, men der er ingen, som er kommet til skade, siger sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning.

Han oplyser, at en 31-årig mand og en 29-årig kvinde er anholdt. Manden er sigtet for adskillige brugstyverier af køretøjer og en lang række indbrud.

Det er uvist, hvad kvinden er sigtet for.

Den 31-årige mand vil torsdag blive fremstillet i grundlovsforhør.

I en pressemeddelelse torsdag middag skriver politiet:

"Midt- og Vestjyllands Politi har natten til torsdag anholdt en 31-årig mand, som blandt andet er mistænkt for at have stjålet en Mercedes og en traktor i Viborg torsdag den 8. september. Politiet fik identificeret den pågældende og har siden episoden i torsdags eftersøgt manden.

Under anholdelsen i Skarrild i nat afgav politiet skud mod dækkene på den bil, som den nu anholdte forsøgte at stikke af i.

Politiet mistænker den 31-årige for også at have stjålet flere andre køretøjer. Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Viborg i dag, torsdag den 15. september 2022 klokken 13.00. Da han lige nu er indlagt, vil han blive fremstillet in absentia."