Fra frilandsgrise til landbrugsrådgivning

Ny kommunikationschef hos Sagro vil bekæmpe fordomme om landbruget ved at fortælle flere af de gode historier

13. april 2021, 13.31

Kasper Frank Christensen er ny kommunikations­chef i landbrugs­rådgivningen Sagro med afdelinger i afdelinger i Herning, Holstebro, Billund og Esbjerg. Foto: PR-foto

JOBNYT Fremover er det Kasper Frank Christensen der er ansvarlig for, at kommunikationen om landbrugsrådgivningen Sagro fungerer - såvel over for landmænd og omverdenen som på de indre linjer i den fusiounerede virksomhed med fire afdelinger i Esbjerg, Billund, Herning og Holstebro.

Den nye kommunikationschef, der officielt tog fat 1. april, kommer fra en stilling hos Danish Crown i Randers, hvor han har været ansat i fire år og har haft ansvaret for kommunikation og presse hos datterselskabet Friland.

Tidligere har han arbejdet som freelance journalist samt stiftet et online og fysisk magasin om e-sport.

Om sit nye job siger han i en pressemeddelelse:

- Sagro er en virksomhed, der favner bredt i sektoren og derfor har et stort potentiale for at præge den positive kommunikation om landbruget. Jeg synes tit, man oplever fordomme og spekulationer om, hvad der mon foregår bag portene på de danske gårde, og det skal vi som branche væk fra. Så åbenhed og de gode historier skal frem, og det går heldigvis rigtig godt i spand med Sagros værdier. Derudover har Sagro ry for at have lidt mere kant i kommunikationen end konkurrenterne, og det passer rigtig godt til mig, siger han.

Kasper Frank Christensen afløser Steen Ancher i jobbet. Steen Ancher har tidligere blandt andet været journalist på Herning Folkeblad og er nu kommunikationsansvarlig hos erhvervsklyngen Lifestyle & Design Cluster, der med udgangspunkt i både Birk Centerpark og København arbejder med at fremme innovation og bæredygtig vækst primært i de små og mellemstore bolig- og beklædningsvirksomheder samt i de relaterede kreative brancher.

Indlæser debat...