Dans og sans af hjertets lyst

Tre mødte op til den første workshop i projektet »Gentænk aldring«, men der er stadig mulighed for at være med i henholdsvis Ikast og Brande

29. januar 2019, 09.12

»Gentænk aldring« - projektet for 60+'ere - havde første workshop på Nørre Snede Skole i går. Her blev deltagerne kastet ud i at lukke øjnene og bevæge sig med håndfladerne mod hinanden.

Nørre Snede Alder er bestemt ingen hindring, og det kan faktisk være en fordel, hvis man har nogle gode år på bagen. I går kunne kommunens +60-årige for første gang forsøge sig med en workshop på Nørre Snede Skole i projeketet »Gentænk aldring«.

Et projekt, der skal bygge bro mellem kultur og sundhed, og tre kvinder fra Nørre Snede tog udfordringen op. 68-årige Bente Mortensen, 66-årige Kirsten Holst og 65-årige Jytte Steffensen.

Kirsten Holst erkender, at da hun så tilbuddet, og navnlig navnet på workshoppen, synes hun ikke, at det var noget for hende.

- Jeg tænkte, at det var noget for gamle mennesker, men Carsten (Jensen, kulturkonsulent i Ikast-Brande Kommune, red.) talte så varmt for det, at jeg kom alligevel, siger hun.

For alder er en underlig ting, er de tre enige om.

- Jeg er jo egentlig gammel, men når jeg ser mig selv på billeder, så glæder jeg mig over, at jeg slet ikke ser sådan ud i virkeligheden, siger Jytte Steffensen, og Bente Mortensen tilføjer:

- Ja, vi er jo ikke gamle, men vores tidligere klassekammerater er kommet til at se lidt gamle ud.

Nærvær i nu'et...