Du fik sgu ret!

 Medvind på cykelstien, mindre kassekø i supermarkedet og nutella i feltrationerne

Udgivet:13. juli 2011, 09.00

Læsetid:2 minutter

Pressefoto. manden er jo ikke helt inhabil!

Lea Patricia Nedergaard

Nu kommer der nok snart valg, fred være med det. Men jeg synes bare altid de her politikere lover alt muligt, som de aldrig kan holde! Jeg sætter spørgsmål ved, om jeg overhovedet er social demokrat mere, for jeg kan altså godt lide penge, og jeg gider ærligtalt ikke dele dem med enke frue Svendsen i blok nr. 52. Jeg gider ikke give mine skattepenge til dem, der alligevel bare udnytter systemet. Hvorfor mon Lars Løkke ville afskaffe "café pengene".

Personligt går jeg så tit til lægen som muligt, for så føler jeg, at jeg får noget ud af mine skattepenge. Jeg synes det er LORT, at vi skal betale 38% i skat. Hallo, jeg arbejder faktisk for mine penge, så vil jeg rigtig gerne beholde dem!

Ja, men det var faktisk ikke engang det, jeg ville snakke om. Der kom lige en lille satan over mit kønne engle ansigt. Det jeg faktisk ville snakke lidt om er Jacob Haugaard.

Kan I huske, at han for mange år siden, blev stemt ind i Folketinget? Kan i også huske, hvilke ting han lovede?
Blandt andet lovede han: Medvind på cykelstien, mindre kassekø i supermarkedet og nutella i feltrationerne.
- Jacob Haugaard, mine damer og herre, og nok en af de eneste politikere Danmark har haft, som rent faktisk holdte, hvad han lovede.

I dag har vi scootere, konstant medvind på cykelstien.
Vi har fået gør-det-selv-kasser i supermarkeder og safepay = mindre kø.
Nutellaen + ØL er indført i soldaternes feltration den dag i dag.

Synes faktisk dette sætter stof til eftertanke. Manden er en ganske almindelig løsgænger og komiker, alligevel bliver han valgt ind tilbage i 90'erne. Hvis det ikke er politik!
Måske dette sætter vores danske styresystem lidt i perspektiv? Manden havde jo ret.

 

Bliv fan af LEA'S BLOG på facebook, og vær den første, til at få adgang til Ugestarteren der udkommer hver mandag samt onsdagsbloggen. Du er også mere end velkommen til at komme med konstruktiv kritik og ideer til nye blogs