Tre til forkælelse

Frisørsalon og fodpleje/velvære-klinik flytter ind på Fruehøj

19. februar 2017, 14.54

De tre forretningskvinder i nr. 165 på Gl. Landevej, f.v. Lena Jensen (Salon Lena), Kirsten Grummesgaard Krabbe (Morgen-Fruen) og Louise Bose (Bose Fodpleje & Velvære). Foto: Peter Jessen

herning En frisørsalon og en fodpleje/velvære-klinik er rykket ind i forretningsejendommen Gl. Landevej 165 på Fruehøj i Herning.

I forvejen huser ejendommen blomsterforretningen Morgen-Fruen.

De nye i huset er:

Louise Bose, som driver Bose Fodpleje & Velvære og flytter klinikken fra Lind til lokalerne, som tidligere husede Karina Lehmann Skønhedspleje.

Frisør Lena Jensen, som driver Salon Lena i Skarrild og flytter ind i lokalerne, der tidligere husede salonen NewCutz.

I blomsterforretningen Morgen-Fruen glæder indehaver Kirsten Grummesgaard Krabbe sig til naboskabet - og over at lejemålene i ejendommen, der blev ledige, da de tidligere lejere flyttede ind til city, hurtigt blev besat.

Alle tre forretningsdrivende ser frem til et godt samarbejde.

De fornemmer, at kemien mellem dem er god, og de har allerede aftalt at samarbejde blandt andet omkring fælles markedsføring.

Og man kan sagtens forestille sig, at de også vil gå sammen om forskellige aktiviteter, fortæller de.

- Samarbejde er vigtigt for at sikre liv i denne del af byen og gøre folk opmærksomme på, at der altså også sker noget uden for city og herningCentret, siger Kirsten Grummesgaard Krabbe.

- Tilsammen udgør vores tre forretninger et »minitorv«, og i det hele taget har vi en god bydel herude - med små, søde gader og små, søde butikker, der har hver sit speciale.

Velvære gange tre

Og de tre forretninger i nr. 165 klæder hinanden godt, mener de tre butiksindehavere. Selv om de har hver sit område, handler det hele om velvære, og alle tre henvender sig til folk, som holder af at forkæle sig selv eller hinanden, hvad enten det drejer sig om hår, fødder, ansigt eller en buket blomster.

- Vi udgør faktisk et helt »forkælelseshjørne« her på Fruehøj, mener Louise Bose.

Ud over fodpleje tilbyder hun i sin klinik blandt andet zoneterapi, fysiurgisk massage, japansk lifting, som er en form for ansigtsmassage, og såkaldt refleksterapi, hvor hun manipulerer nervepunkterne i ansigtet ligesom ved zoneterapi.

Louise Bose har været selvstændig i fem år og flytter blandt andet til Herning for at få en mere synlig placering og bedre plads. Bose Fodpleje & Velvære fejrer åbningen med en reception fredag 24. februar.

Receptioner

Frisør Lena Jensen har drevet salon i Skarrild i 12 år.

- Hvis der skulle ske noget nyt, skulle det være nu, siger Lena Jensen.

Hun svigter dog ikke sine kunder i Skarrild, men vil fortsat have åbent i salonen hjemme på bopælen hver onsdag.

I den nye salon i nr. 165 var der reception i den nye salon fredag.

Salonen åbnes dog først for kunder på mandag.