Står din forening og mangler penge?: Så er det nu, du skal søge Verdo om en donation på op til 20.000 kroner

Energiselskabet Verdo har sat 600.000 kroner på højkant til ikke-kommercielle foreninger i Herning og Randers

Udgivet:11. november 2022, 09.38

Læsetid:1 minut

Verdo udlodder nu 600.000 kroner til foreningslivet i Herning og Randers. Eneste krav for at søge en donation - som maksimalt kan være på 20.000 kroner - er at foreningerne ikke må være kommercielle. Foto: Henrik Ole Jensen

HERNING Kæmper jeres forening, klub eller organisation med stigende priser og et stramt budget? Mangler der overskud til at male fælleskøkkenet, købe nye spillertrøjer eller har I brug for at skabe oplevelser for en sårbar målgruppe?

Sådan lyder spørgsmålene i en pressemeddelelse fra energiselskabet Verdo, der samtidig tilbyder en løsning. For virksomheden har nemlig afsat en pulje på 600.000 kroner - og nu giver virksomheden lokale foreninger i Randers og Herning mulighed for at søge en donation på op til 20.000 kroner.

Skal fordeles ligeligt

»I en tid med høj inflation og stigende priser giver Verdo nu lokale foreninger og organisationer mulighed for at søge om støtte til et selvvalgt formål. Eneste betingelse er, at foreningen ikke er kommerciel«, skriver selskabet.

- Det er en svær tid for mange, og det gælder også de lokale foreninger. Vi vil gerne anerkende den store betydning, foreningerne har for de lokale fællesskaber og sammenhængskraften i lokalsamfundet. Derfor håber vi, at mange af dem vil benytte sig af muligheden for at søge støtte, udtaler kommunikations- og marketingchef Tine Martlev Pallesen.

Verdo fastslår i pressemeddelelsen, at støtten vil blive fordelt ligeligt mellem foreninger i Randers og Herning, da det er her selskabet opererer.

Frist 9. december

Til udvælgelse af de foreninger, som skal modtage støtte, er der udpeget et bedømmelsesudvalg bestående af chefredaktør Axel Præstmark fra Randers Amtsavis, direktør i Bæredygtig Herning Thea Lyng Thomsen og chef for Eventsekretariatet i Randers Kommune Mette Bertelsen.

Ansøgningsfristen er fastsat til fredag 9. december 2022.

Interesserede foreninger og organisationer kan se mere og ansøge om pengene på Verdo’s hjemmeside

Indlæser debat

Mere interessant læsning

Mere fra temaet

Se flere

Mest læste

Herning

Se flere

Mest læste på Herning Folkeblad

Seneste nyt

Se flere