Nyrenoveret børnehus blev indviet

Gullestrup Børnecenter fejrede med sang, taler og is, at alle børn nu er samlet ét sted

Udgivet:07. juni 2023, 09.50

Læsetid:1 minut

Både de mindste og de største børn i Gullestrup Børnecenter havde øvet på sange, som blev fremført ved indvielsen. Foto: Gullestrup Børnecenter

Brian Kjær Andersen
Herning-redaktør
Brian Kjær Andersen
Herning-redaktør| +45 96 26 37 16 | bri@herningfolkeblad.dk
Journalist siden 2003. Blev redaktør på Herning-redaktionen i 2022 og har tidligere været en årrække på avisens erhvervsredaktion
Se flere artikler af Brian Kjær Andersen

4 måneder siden

GULLESTRUP Det blev fejret med manér, da Gullestrup Børnecenter for nyligt havde officiel indvielse af sine nyrenoverede lokaler.

Her har man fået mulighed for at flytte vuggestuen til helt nye lokaler på Trælundvej, hvor det dermed ligger sammen med børnehave, SFO, skole og idrætshal.

Både store og små børn var med til indvielsen, hvor også borgmester Dorte West (V) lagde vejen forbi og hjalp med at klippe den røde snor.

Nemmere med tråden

Skoleleder Sisse Jensen, der fra 1. august får ledelsen for hele børnecentret, kan berette om en festlig dag, hvor både vuggestue- og børnehave- samt førskole-børn underholdt med sange de havde øvet. Borgmesteren fik hjælp af børn til at klippe den røde snor, og herefter var der is til børnene og tapas og taler til de voksne.

- Det var virkelig en dejlig dag. Det har været en lang byggeproces, og så er det virkelig dejligt, at vi nu kan stå her og være færdige, fortæller hun til Herning Folkeblad.

Sisse Jensen er overbevist om, at det bliver en stor styrke at få vuggestuen flyttet til samme adresse som de øvrige afdelinger i Gullestrup Børnecenter.

- Det giver os den fordel, at det bliver nemmere for os at lave den røde tråd fra vuggestue over i børnehave og til skolen. Vores personale bliver knyttet tættere til hinanden, og det bliver nemmere for dem at lave en fælles kultur for, hvordan vi arbejder med børnene, siger Sisse Jensen og fortsætter:

- Det skulle gerne give en tryg overgang for børnene.

Borgmester Dorte West (V) fik hjælp af elevrådsformand Freja fra 5. klasse, da den røde snor ind til skoleafdelingen skulle klippes.