Generalforsamling: Gavlmaleriforening ønsker tættere samarbejde med erhverslivet

Gavlmaleriforeningen Muren ønsker fremadrettet at bruge Brandes gavlmalerier aktivt

8. september 2021, 11.19

Formand Jytte Gottlieb stiller sig fortsat til rådighed og gennemfører guidede ture for Gavlmaleri­foreningen. Foto: Henrik Ole Jensen

BRANDE En ny bestyrelse er blevet sammensat, efter generalforsamlingen ved gavlmaleriforeningen Muren 25. august. Taknemmeligheden er stor over, at man nu igen kan mødes.

Foreningen ønsker et større udtryk på de sociale medier, og derfor skal gavlmalerierne synliggøres på blandt andet Facebook og Instagram.

Indholdsmæssigt med filmene ønsker bestyrelsen at fortælle en lille smule om de enkelte værker, men også give brandeborgere og turister lyst til at kigge på værkerne og danne deres egne mening er og lade fantasien råde.

Fokus på erhvervslivet

Sidste år indgik foreningen i et samarbejde med Brande.dk omkring by-guiderne. Det har blandt andet betydet, at foreningen efter ophævelsen af forsamlingsforbuddet har fået en del guidede ture. Ud over samarbejdet med Brande.dk har foreningen sammen med StreetArt, BrandeCity, RemisenBrande og formand Jytte Gottlieb sagt ja til at deltage i en styregruppe for et verdensmåls-gavlprojekt skabt af kulturkonsulenten i Ikast-Brande Kommune.

Projektet går ud på, at der i 2022 skal skabes 17 gavlværker i Region Midtjylland.

Kulturkonsulent i Ikast-Brande Kommune, Carsten Jensen, har ansvar for projektet, og man har efterfølgende ansat projektkoordinator Majbritt Larsson til at støtte hans arbejde.

Gavlmaleriforeningens bestyrelse består af Ayoe Lise Pløger, Marianne Stegmann , Anna Støttrup og Linda Stenholt Jensen, og generalforsamlingen gav bestyrelsen bemyndigelse til at have en sidste bestyrelsespost vakant indtil videre.

Som suppleanter valgtes Kurt H. Jørgensen og Lars Bay.

Jørgen Lauridsen blev valgt til revisor og Brian Stegmann til revisorsuppleant.

Indlæser debat...