Selskab flytter sit hovedsæde til Herning: 60-70 medarbejdere får kontor i »landbrugets hovedstad«

26. november 2019, 19.01

Grovvareselskabet Vestjyllands Andel flytter fra begyndelsen af 2020 sit hovedkontor fra Ringkøbing til Herning. Foto: Pr-foto

HERNING I starten af 2020 vil Vestjyllands Andel flytte hovedkontor fra den nuværende placering i Ringkøbing til landbrugets hovedstad Herning. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Med flytningen ønsker grovvareselskabet blandt andet at centralisere en række funktioner samt i endnu højere grad at markere sig som landbrugets foretrukne partner. Vestjyllands Andel har oplevet stor vækst i løbet af de seneste år. Omsætningen er steget, kundekredsen er blevet større, og flere medarbejdere er kommet til. Som en konsekvens heraf er hovedkontoret i Ringkøbing efterhånden blevet for småt. Det er således også én af årsagerne til, at grovvareselskabet har valgt at investere i et nyt hovedkontor i Herning.

- Flytningen af vores hovedkontor skal ses som et naturligt skridt på vejen til at fremtidssikre Vestjyllands Andel. I takt med at virksomheden vokser, bliver organisationen også større, og målet har været at samle drift, logistik, salg, handel, kvalitet, miljø og stabsfunktioner under ét tag for at skabe en større sammenhængskraft. Dét får vi muligheden for med etableringen af et nyt hovedkontor i Herning, fortæller Steen Bitsch, direktør i Vestjyllands Andel.

Vestjysk Sund Fornuft

At valget er faldet på Herning, er ikke nogen tilfældighed. Det fortæller bestyrelsesformand Leif Haubjerg.

- I videreudviklingen af virksomheden synes det naturligt at etablere vores nye hovedkontor i Herning. Det er landbrugets hovedstad, hvor der årligt strømmer folk til i forbindelse med Svinekongres, Landsskue, Agromek, Delegeretmøde og så videre. I den henseende stemmer beliggenheden godt overens med Vestjyllands Andels ambitioner om at være landbrugets foretrukne partner, siger Leif Haubjerg.

Vestjyllands Andel har investeret i eksisterende erhvervsbygninger på Industrivej Nord 9B i Birk Centerpark. Flytningen til det nye hovedkontor, hvor 60-70 medarbejdere får deres daglige gang, vil ske i starten af 2020, lyder det i pressemeddelelsen.