Team Teatret: Slammere på græs igen

Team Teatret byder inden for til poetry slam i aften

11. maj 2021, 09.07

Amir Rehman er en af otte poetry slammere, der går på scenen tirsdag aften. Foto: Tom Laursen

HERNING Endelig sker det igen. Teatrene er åbnet, og derfor kan Team Teatret også endnu en gang lægge rammer til en gang poetry slam.

Alle, der har hungret efter ord, humor, alvor, latter og skæve synsvinkler kan få tørsten slukket allerede i aften, lyder det i en pressemeddelelse.

Denne gang er der hele otte slammere på scenen, og de er sprængfyldte af ord, de bare må dele ud:

Hernings originale ordgøgler Tobias Dalager - regerende fynsmester i poetry slam - er klar til at forføre publikum med sine skæve ordbilleder og sjove betragtninger. Han er en mester i at se historier i en helt almindelig hverdag og så twiste dem til ukendelighed.

Hernings oprindelige punk-gangster Amir Rehman - Danmarks ældste vrede teenager - er klar til igen at provokere og stikke til publikum. Det er råt, det er punk, men det er altid med en efterklang af eftertanke og en opfordring til handling.

Aalborgs Kaare Olsen, som har ribbet alle landets poesiscener for præmier og ære. Han har efterhånden nogle år på bagen som slammer, og det har medført, at han hviler i sin helt egen maskinpistolmund-stil.

Hernings helstøbte Jeppe Tomzak - hardcore-hiphopper med blød nougatkerne - er også tilbage på scenen. Han er »opvokset« på Teams egen poetry slam-scene og står mere skarp og selvstændig i sit udtryk end nogensinde før.

Aarhus’ engelske charmør Matt Charnock er et unikum til at fortælle hverdagshistorier med fuldendte rim og ægte britisk overskud. Han har flere deltagelser i DM bag sig.

Ligeledes aarhusianske Jonas Krarup Påskesen, der har et helt eget udtryk, hvor han taler i øjenhøjde med publikum. Han taler i et umiddelbart sprogunivers, som har flere lag, end man umiddelbart opfatter.

Hernings helt egen Ronnie Flensborg Iversen udstråler sprogligt overskud. Dybsind veksler med humor, tankestrømme veksler med ordblomster.

Hernings farverige Thomas Thisted er også klar til at træde op på scenen igen som slammer. Han er regerende Aalborgmester, og er kendt som en ordjonglør, man aldrig helt ved, hvor man har.

Peter Thaisen er vært, og han sikrer, at publikum føres godt med gennem aftenen.

Indlæser debat...