Sunds tabte DM-finalen: Nu venter en ny pokalchance

Sunds Seahawks møder ved Final4 Rødovre i semifinalen i aften

Udgivet:23. april 2022, 10.01

Læsetid:1 minut

Mikkel Skov (t.v.) blev kåret til pokalfighter og scorede tre mål, da Sunds Seahawks i 2018 vandt pokalfinalen med en sejr over Frederikshavn. I aften kan holdet ved Final4 i Frederikshavn kvalificere sig til en ny finale, når det gælder semifinalen mod Rødovre. Finalen spilles søndag. Foto: Birgitte Rødkær

Thomas Damm
Journalist| tbd@herningfolkeblad.dk

10 måneder siden

FLOORBALL For 14 dage siden tabte Sunds Seahawks en tæt og dramatisk DM-finale med 5-6 efter overtid mod Frederikshavn Blackhawks.

I denne weekend har det lokale mandskab en ny chance for at hente en pokal. Holdet er nemlig kvalificeret til pokalturneringens Final4, der spilles i Arena Nord i Frederikshavn.

I aften klokken 19 spiller Sunds semifinale mod Rødovre FC, mens værterne Frederikshavn og Hvidovre FC tidligere mødes i den første semifinale.

De to vindere mødes i finalen, der spilles søndag fra klokken 14.

På forhånd er der lagt op til en tæt dyst mellem Sunds og Rødovre. I denne sæson mødtes de to gange i ligaens mellemspil, hvor hvert hold vandt en kamp på hjemmebane. Sunds sluttede det mellemspil på andenpladsen lige foran Rødovre, der blev nummer tre. Frederikshavn vandt i suveræn stil mellemspillet og er storfavoritter i deres semifinale mod Hvidovre.

Tidligere pokalmestre

Sunds har tidligere gjort sig positivt bemærket i pokalturneringen og vandt således titlen i 2018 med en sejr over Frederikshavn. I den kamp scorede Mikkel Skov tre af Sunds’ mål i en dramatisk 6-5-sejr, der først blev sikret i overtiden. Den skarpe landsholdsangriber blev efterfølgende kåret til pokalfighter.

I januar 2020 spillede Sunds sig til finalen ved Final4, men måtte sluge et nederlag på 4-8 til Benløse og altså nøjes med sølvmedaljer.