Restaurant i Sdr. Felding har succes med takeaway-mad: Kunderne er vilde med tartelet-tirsdag
Klods Hans’ ejere oplever god opbakning til deres omlægning til takeaway, nu når coronakrisen har lukket muligheden for at drive almindelig restaurant
Klods Hans’ ejere oplever god opbakning til deres omlægning til takeaway, nu når coronakrisen har lukket muligheden for at drive almindelig restaurant
Berit Sahl (t.v.) og Heidi Pool i gang med at snitte salaterne til takeaway. Andre dage står menuen på schnitzel, smørrebrød, stjerneskud, gule ærter eller tarteletter. Foto: Henrik Ole Jensen
SDR. FELDING Restaurant Klods Hans i Sdr. Felding har succes med takeaway-mad. Det havde de i foråret, og det gælder også her under den anden nedlukning. De gange menuen har stået på tarteletter med høns i asparges er det et kæmpe hit.
- Vi kalder det tartelet-tirsdag, fordi vi har haft det om tirsdagen. Der har været rift om maden, ...
Fuld DIGITAL adgang
Adgang til alle artikler
Adgang til e-avisen
Adgang til e-avis arkivet
Adgang til Forum Søndag
Adgang til fordele hos Læserklubben
Har du allerede et abonnement? Log ind her
Ønsker du et andet abonnement? Se vores udvalg her