Restaurant i Sdr. Felding har succes med takeaway-mad: Kunderne er vilde med tartelet-tirsdag

Klods Hans’ ejere oplever god opbakning til deres omlægning til takeaway, nu når coronakrisen har lukket muligheden for at drive almindelig restaurant

10. februar 2021, 08.39

Berit Sahl (t.v.) og Heidi Pool i gang med at snitte salaterne til takeaway. Andre dage står menuen på schnitzel, smørrebrød, stjerneskud, gule ærter eller tarteletter. Foto: Henrik Ole Jensen

SDR. FELDING Restaurant Klods Hans i Sdr. Felding har succes med takeaway-mad. Det havde de i foråret, og det gælder også her under den anden nedlukning. De gange menuen har stået på tarteletter med høns i asparges er det et kæmpe hit.

- Vi kalder det tartelet-tirsdag, fordi vi har haft det om tirsdagen. Der har været rift om maden, ...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 Timer



Adgang til alle artikler i 24 timer

Digital

Fuld DIGITAL adgang





Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben