Herning snupper VM-finalerne

Hele finalestævnet til kvindernes VM i håndbold skal afvikles i Herning i 2015

7. juli 2014, 08.54

Foto: PR-Foto / DHF

Der bliver kæmpe håndboldfest, når kvindernes VM bliver afviklet i Danmark i 2015, og Herning er den by, der har mest at fejre.

Den officielle kampfordeling er nemlig på plads, og den flasker sig sådan, at hele finalestævnet bliver afviklet i Herning.

Det vil sige, at det er i Boxen, man kan følge både semifinaler, bronzekamp og selve VM-finalen i dagene 18. -20. december 2015.

- Med værtsskabet for VM i kvindehåndbold føjer vi endnu en stor begivenhed til rækken af store sportsarrangementer, vi her i Herning har haft besøg af. Det er jeg både glad for og stolt over, siger Hernings borgmester, Lars Krarup (V) i en pressemeddelelse.

- Jeg er sikker på, at Herning Kommunes borgere vil forvandle VM-værtsskabet til en stor folkefest. Akkurat som vi tidligere har set det i forbindelse med for eksempel afviklingen af EM i herrehåndbold i Jyske Bank Boxen.

Alle Danmarks indledende kampe skal også spilles i Jyske Bank Boxen i Herning, som derudover også kommer til at blive arena for en ottendedelsfinale og to kvartfinaler.

De øvrige byer, der kan byde på VM-håndbold til næste år, er Frederikshavn, Kolding og Næstved.