Burhønsene er lukket ud ...

Musical-holdet på Ikast-Brande Gymnasium er gået i øve-mode de sidste uger op til premieren

21. januar 2019, 18.05

Bandet, der skal spille 19 af Gnags' bedste numre - fra venstre Alexander Justesen (leadguitar), Kristian Løbner (bas), Thomas Siggaard (guitar), Jacob Kristensen (keyboard), Oliver Nelander (keyboard), Jacob Sejer (trommer).

IKAST-BRANDE Lav sol over Ikast ... nå ja det er vel egentlig Aarhus, Gnags synger om i et af deres store hits.

Men mens solen stadig står lavt over Ikast-Brande Gymnasium, er der lørdag efter lørdag og søndag efter søndag her i januar travlhed i Quben, hvor årets musicalhold er ved at lægge de afgørende sidste hænder på årets musical.

»Burhøns« er titlen på årets forestilling, der har premiere søndag 3. februar og spiller både den efterfølgende mandag og tirsdag.

Som titlen antyder handler det om Gnags' musik. 19 af bandets velkendte hits lægger musikalsk baggrund for historien om Hans, som bor hos sine forældre på en burhønsefarm i Nordjylland. Han tager til Aarhus for at studere og støder her ind i Rita, der er med i aktivistgruppen »De vilde kaniner«.

Det kommer til en konflikt med forældrene, og Hans tager afstand fra både forældre og sine venner.

I stedet isolerer han sig med aktivistgruppen, der planlægger en aktion mod forældrenes burhønsefarm. Sideløbende møder vi en række andre spændende personer, som er med til at danne et farverigt billede af et studentermiljø i Aarhus.

Det gode humør...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben