Herning Fremad tæt på oprykning: Playoffbrag som minimum

Med udesejren over Hobro er Herning Fremad sikker på mindst at skulle spille om oprykning, men den direkte oprykningsplads er stadig en mulighed

11. juni 2019, 10.45

Thomas Lauritsen, her i aktion i et tidligere lokalopgør mod Tjørring, blev matchvinder for Herning Fremad i Hobro. Foto: Tom Laursen

Jyllandsserien 1:

Hobro IK - Herning Fremad 1-2 (1-2)

0-1 Stephan Nielsen 20'

1-1 Hobro IK 25'

1-2 Thomas Lauritsen 31'

Fodbold Det bliver som minimum til en afgørende playoffkamp om oprykning for Herning Fremad. Det står klart efter mandagens udesejr på 2-1 over Hobro i Jyllandsseriens næstsidste spillerunde.

Dermed er Herning Fremad to point efter topholdet IF Skjold Sæby før sidste spillerunde på lørdag. Og Fremad kan ikke længere hentes på andenpladsen, som onsdag aften i næste uge skal spille en afgørende playoffkamp på neutral bane mod toeren i den anden Jyllandsseriepulje.

- Vi håber selvfølgelig, at Sæby dummer sig i deres sidste kamp, men mon dog. Uanset hvad er vi rigtigt glade for at have sikret andenpladsen, understreger Herning Fremads cheftræner Svend Lund Larsen.

Alle de tre mål i Hobro faldt i første halvlegs sidste kvarter. Først headede Stephan Nielsen gæsterne fra Herning på 1-0, før Hobro udlignede. Thomas Lauritsen skabte dog endnu en føring til Fremad efter et gennembrud på venstrekanten, og den holdt kampen ud.

- I anden halvleg forsøgte Hobro at komme længere frem, og vi havde lidt håndbremsen trukket, selvom vi gerne ville gøre det til 3-1, beretter Fremad-træneren.

Han fremhæver matchvinder Thomas Lauritsen og anfører Casper Knudsen som de bedste i den flotte udesejr.

Jagter chance for førsteplads ...

Læs denne artikel

- og alle andre på Herning Folkeblad fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben