Slaraffenland for syv millioner: Stort fritidsprojekt på vej i Lind

Foreninger og institutioner i Lind er gået sammen om at skabe Lind Outdoor, der skal have en række nyskabende bevægelsesmuligheder

11. maj 2019, 07.04

Området omkring Alpi Hallerne og Lind Skole vil blive et rent slaraffenland, hvis alle de gode idéer i Lind Outdoor-projektet bliver til virkelighed. ? Illustration: Lind Outdoor

LIND Aktivitetsniveauet omkring Alpi Hallerne i Lind er højt, men i fremtiden skal udbuddet af fritidstilbud på stedet være endnu højere end i dag.

Det har en gruppe mennesker på tværs af byens foreningsliv sat sig for at realisere, og projektet har fået navnet Lind Outdoor.

Ud over en central kunstgræsbane indeholder planen yderligere otte nye aktivitetsmuligheder med alt fra beachhåndbold og paddle tennis til parkour- og skaterbaner.

Det er et ambitiøst projekt til mere end syv millioner kroner, og målet er at sikre Lind-borgerne mulighed for bevægelse, uanset hvilken type de efterspørger.

- Det er noget, vi gør for hele byen på tværs af alder og køn, siger Hans Christensen, formand for KLG Fodbold og medlem af arbejdsgruppen bag Lind Outdoor.

Sammen med den lokale erhvervsmand Carsten Thygesen præsenterer han projektet for Herning Folkeblad.

Alle er med...