To målmænd siger farvel til Blue Fox

På Instagram tager Frederik Søgaard og Albert Adamsen afsked med Herning

16. maj 2021, 16.08

Frederik Søgaard forlader Herning. Måske ligger fremtiden i Aalborg. Foto: Tom Laursen

ISHOCKEY Oven på en skuffende sæson i Herning Blue Fox er det ikke den store overraskelse, at der bliver skiftet ud på en del positioner i truppen.

De seneste dage har målmændene Frederik Søgaard og Albert Adamsen begge på det sociale medie Instagram sagt farvel og tak til »blårævene«.

Begges kontrakter er udløbet, så det er ikke nogen stor overraskelse, at de nu drager videre.

I den netop afsluttede sæson skiftedes de to til at være backup til førstemålmand Simon Nielsen.

20-årige Frederik Søgaard, der er født og opvokset i Herning, var på isen i tre kampe, mens den et år ældre Albert Adamsen fik spilletid ved fire lejligheder.

Læs også
Holdkammerat om keepertalent: Han er sygt hurtig ved isen
+Abonnement

I sit opslag på Instagram indikerer Frederik Søgaard med en sort og en rød prik, at hans fremtid kunne ligge hos Aalborg Pirates, som han også netop er begyndt at følge på Instagram.

Albert Adamsen kom til Herning i løbet af sæsonen 2017/18, hvor Simon Nielsen kæmpede med en skade. Siden da er det blevet til 17 kampe på isen og en lang række kampe på bænken. Hockeymagasinet.dk mener at vide, at Adamsen har tilbud fra danske, franske og svenske klubber.

Det efterlader altså tvivl om målmandsituationen i Blue Fox.

Det normalt velinformerede site eliteprospects.com skriver på Simon Nielsens profil, at han har kontrakt med Blue Fox for den kommende sæson, men sportschef Martin Struzinski understregede i forrige uge til Herning Folkeblad, at man aktuelt ingen målmandsaftaler har på plads.

Læs mere
Venner duellerer om pladsen i Blue Fox-målet
+Abonnement
Også Albert Adamsen har spillet sin sidste kamp i Blue Fox-uniformen. Foto: Tom Laursen

Indlæser debat...