De har bygget 200.000 kvadratmeter i HI-Park

Bach Gruppen er den suverænt største opkøber af erhvervsjord i Herning Kommune, og Viborg-koncernens byggelyst er ikke dæmpet endnu

Udgivet:06. november 2018, 05.03

Læsetid:6 minutter

Vækstjylland For nogle er en tilbygning på 500 kvadratmeter en stor sag.

For entreprenør- og udlejningsfirmaet Bach Gruppen i Viborg er det lidt andre størrelsesforhold, man arbejder i. Ikke mindst når det gælder erhvervsområdet HI-Park i Herning Kommune, hvor Bach Gruppen har været en særdeles foretagsom aktør siden 2006.

Her købte firmaet de første 60.000 kvadratmeter erhvervsjord, hvor man byggede et lagerhotel på 40.000 kvadratmeter og fik Velfac ind som lejer. Det gav mod på mere, og her 12 år senere ejer Bach Gruppen i alt 500.000 kvadratmeter erhvervsjord i HI-Park og har bebygget cirka 200.000 kvadratmeter. Der er primært tale om lagerfaciliteter, som Bach Gruppen lejer ud til virksomheder.

Vi har mødt Martin Rasmussen, der er juridisk direktør i Bach Gruppen, til en snak om den markante byggelyst i området og viften af lejere, der tæller virksomheder som Siemens og Post Nord. Martin Rasmussen lægger ikke skjul på, at Bach Gruppen har været særdeles godt tilfreds med sine investeringer i HI-Park.

- HI-Park er et af de områder i koncernen, som vi er allermest stolte af. Fordi det er meget unikt for os med de kæmpe enheder, og at vi kan holde en god udlejningsprocent. Så det er bestemt noget vi er stolte af, og det fylder en stor del af vores balance, beskriver han.

Sendte delegation til Viborg...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind