FCM-talent ser op til belgisk midtbanemonster

Oliver Sørensen elsker Fulham FC og ser op til Mousa Dembélé

9. november 2019, 06.58

Oliver Sørensen. Foto: Tom Laursen

1. Hvilken kvalitet er du mest glad for hos dig selv - på og uden for banen?

- På banen er det min evne til at drive bolden frem på midten af banen forbi folk ved at sætte dem én-mod-én. Udenfor banen er det, at jeg holder begge ben på jorden og tager én dag ad gangen.

2. Hvad vil du gerne forbedre i dit eget spil?

- De simple ting som førstegangsafleveringer og -berøringer samt min teknik og forberedelse i små rum.

3. Hvilken velkendt fodboldstjerne minder lidt om dig - og hvorfor?

- Mousa Dembélé (tidligere Tottenham- og Fulham-spiller, som nu er i kinesiske Guangzhou, red.). Fordi han er fysisk stærk med en god teknik og har evnen til at drible forbi folk i én-mod-én-situationer på midtbanen. Han kan drive bolden i høj fart og er boldsikker.

4. Hvad er det bedste ved FC Midtjylland?

- Det er det gode træningsmiljø. Hver træning ved man, at forudsætningerne for at få det optimale ud af en træning altid er der. Så er det op til den enkelte spiller at tage muligheden. Men fordi vi er så mange gode spillere, som brænder så meget for at blive bedre, holder vi hinanden oppe på altid at få det maksimale ud af alt, vi laver.

5. Hvilken holdkammerat taler du mest med?

- Kristoffer Lund Hansen. Vi startede vores tid sammen i FCM som 12-årige, og siden dengang har han været min bedste ven, som jeg kan lave alt med.

6. Hvordan ser en god fridag ud for dig?

- Nok at sove lidt længe. Så stå lige så stille op, få noget lækker morgenmad, og så slappe af til en god film eller serie. Omkring middag skal der selvfølgelig være en god frokost, og så Premier League-bold med drengene resten af dagen. Hvis ikke der er bold, vil en tur i svømmehallen også være lækkert, og om aftenen kan en mulighed være at tage i biografen med drengene.

7. Hvad er din dårligste vane?

- Jeg kan ikke komme i tanke om noget.

8. Hvad ved få mennesker om dig?

- Jeg finder ting, som bringer mig held. Eksempelvis havde jeg en ødelagt kodecykellås, som jeg gik rundt med hele tiden i cirka seks måneder. »Tingen« kan sagtens skifte, hvis jeg synes, det er okay. Lige nu har jeg for eksempel altid de samme sko på, når jeg tager til kamp, for at de bringer held.

9. Hvem er dit forbillede i fodboldverdenen - og hvorfor?

- Igen Mousa Dembélé på grund af hans evne til at drible og drive bolden frem, og fordi han fysisk er et monster, og teknisk er han også rigtig god, hvilket resulterer i, at han sjældent mister bolden. De egenskaber er nogle, jeg virkelig er kæmpe fan af.

10. Hvilken klub holder du med - ud over FC Midtjylland?

- Fulham Football Club. Som U15-spiller var vi i London at spille og var inde at se Fulham mod Nottingham Forest på Craven Cottage. Jeg har siden godt kunne lide klubben og er med årene blevet mere og mere vild med den.