DET ER DIT VALG - KV21

Erhvervsliv, tag nu ansvar

8. oktober 2021, 11.31

Joan Højlund. Foto: Privatfoto

ELEVPLADSER I dag mangler mere end 8.000 lærlinge- og elev pladser rundt i Danmark. Erhvervslivet mangler faglært arbejdskraft. Danmark har behov for faglært arbejdskraft. Det samme har Ikast- Brande Kommune.

I kommunen er der 10 procent af indbyggerne mellem 18 - 25 år, som er på offentlig forsørgelse.

Erhvervsliv vær med til at ansætte lærlinge og elever, således at konkurrenceevnen bliver bedre, og vi hjælper alle med at fastholde et arbejde.

Erhvervsliv, der er arbejdskraft i Danmark, som kan varetage det arbejde, der er. Lad være med at ansætte udenlandsk arbejdskraft. Vær i stedet for med til at uddanne den arbejdskraft, vi har. Samt vær med til at vi kan bevare vores konkurrenceevne.

Har vi ikke faglært arbejdskraft, har vi svært ved at få nye arbejdspladser. Vi har svært ved at holde den økonomiske vedfærd. Vores økonomi er meget afhængig af, at vi kan være attraktive og handlingsparate.

Faglært arbejdskraft er med til at tiltrække nye arbejdsopgaver. Faglært arbejdskraft og en faglært uddannelse er alfa og omega for vores samfund. Der er mangel på tømre, murere, frisører, elektrikere med mere.

Der er arbejde til alle og brug for alle. Vær med til at uddanne vores egne og dermed skabe gode muligheder for alle.

Indlæser debat...