Centerleder håber på hjælp i træls hærværkssag:- Det ser forfærdeligt ud

Der er sket hærværk på et klubhus og på en gavl ved Aulum Fritidscenter

12. april 2021, 15.25

Der er skrevet på vinduerne i tennisklubbens hus. Foto: Privatfoto

AULUM Graffiti er en kunstform - så på den måde er det ikke graffiti, der er udøvet ved Aulum Fritidscenter og områdets tennisanlæg.

- Der er skrevet forskellige ord på vinduer og malet på træværket ved klubhuset, og på gavlen af fritidscentret ud mod p-pladsen er der tegnet en penis. Det er ikke særligt pænt håndværk, men vi kan se, hvad det er, siger Poul Erik Østergaard Danielsen - kendt som »Polle« og centerleder.

Bare træls

Som tidligere omtalt i avisen er hærværket meldt til politiet. Det er sket enten fredag, lørdag eller søndag i påsken.

- Det ser forfærdeligt ud. Der er ikke ødelagt noget på dén måde, men der er malet på vinduer, håndtag og beslag, så det er bare træls. Vi har ikke døjet med det før, siger Poul Erik Østergaard Danielsen.

- Halinspektøren har kunnet tage noget af det af, men resten må vi enten have professionelle til at se på, eller vi skal have fat i noget andet rengøringsgrej.

Måske nogle udefra

Centerlederen håber, at lokale kan hjælpe med at opklare, hvad der er sket.

- Vi har hørt lidt på vandrørene, at det kan være nogle udefra, der har gjort det, men vi ved det ikke. Måske kan det her få dem til at komme ud af busken, eller forældre kan hjælpe ved at fortælle, hvis de har set nogle malerdåser i en skraldespand, siger Poul Erik Østergaard Danielsen.

- Når vi nu ellers ikke har bøvl med, at ting bliver ødelagt, er vi rigtigt trætte af det her.

Beslag og dørhåndtag har fået en alternativ kulør. Foto: Privatfoto

Indlæser debat...