Foredrag med forfatter

8. september 2021, 10.54

Forfatteren Dorthe Nors er på en slags hjemmebane, når hun i dag, onsdag, gæster Rådhushallen i Ringkøbing med et foredrag om sin bog om livet langs Vestkysten. Foto: PR-Foto

Ringkøbing Bibliotekerne i Ringkøbing-Skjern Kommune indbyder til forfatterforedrag ved Dorthe Nors om bogen »En linje i verden«. Det sker i Ringkøbing Rådhushal i dag, onsdag 8. september.

Dorthe Nors er født i Herning i 1970. Hun er cand.mag. i nordisk litteratur og kunsthistorie fra Aarhus Universitet i 1999. Hun debuterede med romanen »Soul« (2001), og siden er det blevet til en række bøger, blandt andet novellesamlingen »Kantslag« (2008), der sikrede forfatteren et internationalt gennembrud.

Med sin seneste bog, »En linje i verden«, tager hun læseren med på en rejse mellem nord og syd, hav og kyst, land og by, hvor der veksles betagende mellem det fysiske og det mentale, hedder det i en pressemeddelelse.

Dorthe Nors bor ved Vestkysten, hvor hendes slægt oprindeligt kom fra. I løbet af et par år har hun besøgt og genbesøgt steder langs kystlinjen fra Skagen i nord til Den Helder i Holland. »En linje i verden« er en sansemættet beretning om natur, hav og landskaber.

Indlæser debat...