Tjørring IF vil tilbage til toppen

Tjørring IF satser på at være tilbage i Jyllandsserien om et år og har et mål om Danmarksserien inden for tre sæsoner

Udgivet:15. april 2016, 12.44

Læsetid:4 minutter

FODBOLD Engang havde Tjørring IF den største og bedste ungdomsafdeling i miles omkreds. Engang var klubbens førstehold oppe i 2. division. Og engang ligger faktisk ikke ret mange år tilbage.

Det er lidt under fem år siden, Tjørring rykkede ned fra 2. division. Men siden er det gået stejlt nedad bakke, og i dette forår roder klubbens førstehold rundt helt nede i Serie 1.

Det er man ikke stolte af i Tjørring IF, og nu skal der ske noget. Klubben har lagt en ambitiøs treårsplan, ansat en træner med UEFA A-licens og hyret en salgskonsulent, der skal styrke opbakningen bag projektet.

- Vores mål er at være tilbage i Jyllandsserien om et år og komme i Danmarksserien i 2019, fastslår Ole Christensen, formand for Tjørring IF Fodbold.

På vejen tilbage mod toppen har Tjørring fået et markant rygstød fra en af klubbens mest trofaste støtter, bilforhandleren Ejner Hessel A/S. Tjørring IF og Hessel har nemlig netop indgået en sponsoraftale om stadionnavnet. Kunststofbanen i Tjørring vil fremover hedde Hessel Arena.

- Det er en økonomisk god aftale, men det betyder mindst ligeså meget for os, at det er netop Hessel. Det er en familie, der har rødder i klubben og deler værdier med os. Det viser, at de tror på os, og det kan blive en løftestang til at få mange andre med, fortæller Lars Bræmer.

Han er den nye salgskonsulent. Han er netop fratrådt som sponsor- og eventchef i Ringkøbing IF efter seks år i klubben og har også en fortid i FC Midtjyllands salgsafdeling.

Fordobling af sponsorer ...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på herningfolkeblad.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind