Så er det endeligt vedtaget: Operafestival kommer igen i 2020

8. oktober 2019, 15.40

Der bliver også operaromantik i luften næste år. Her er det de lokale sangere Lisbeth Kjærulff og Lars Møller i infight. Foto: Tom Laursen

HERNING Herning Opera Festival blev en stor succes, og nu meddeler arrangørkomitéen bag, at festivalen gentages til næste år.

Efter de velbesøgte ni arrangementer for få uger siden har komiteen været i kontakt med en række af sponsorerne og kunstnerne, og tilbagemeldingerne er så entydige positive, at man godt tør binde an med en gentagelse i 2020.

Næste års udgave af festivalen kommer ligesom i år til at ligge i den sidste weekend i august - det vil sige fra 28.til 30. august.

Læs også
Helge Sander om opera-festival: Det var ikke så ringe endda
+Abonnement

Indholdet og omfanget af den anden Operafestival i Herning vil først blive besluttet inden for de næste par måneder. Det er dog sandsynligt, at flere af arrangementerne næste år bliver indendørs, da man ikke tør satse på så strålende vejr som i år. Her foregik syv af de ni koncerter udendørs.

Operakomiteens fem medlemmer fortsætter. Helge Sander og Mads Bille er også i det kommende år formand og næstformand. De tre øvrige komitemedlemmer er Kurt Poulsen, Kurt H. Jørgensen og Søren Juul Baunsgaard.

Læs også
Galleri: Forrygende start på operafestival
+Abonnement