Forårsfornemmelser i europæiske storbyer

Kan vi lokke med en skøn majtur til enten Budapest eller Paris i selskab med en dygtig rejseleder?

22. februar 2020, 06.26

Paris er indbegrebet af caféliv, fashionable gader og bygninger, der emmer af dramatisk historie. At gå rundt i byens mange forskellige kvarterer med en stedkendt guide er en virkelig stor oplevelse.

April og maj kalder på storbylængsler hos mange af os. Vi har ikke bare lyst til at komme ud og vifte med ørerne og kreditkortet - vi decideret trænger. Efter en lang, våd, grå og temmelig træls periode, hvor efteråret nærmest har varet i et halvt år og holdt os inden døre, har vi behov for et ordentligt energiboost. At sidde uden for en af storbyens mange caféer og hvile sine trætte ben med solen bagende i ansigtet og en velsmagende café crème foran på bordet, mens dagens begivenheder diskuteres, er så livgivende, at det burde være lægeordineret.

Skulle du også være en af dem, der er helt klar på at fejre foråret i en af Europas mange fantastiske storbyer, har Læserklubben et par fremragende bud. I selskab med vores superdygtige rejseledere kan du opleve smukke Budapest 5.-9. maj eller byernes by, Paris, 9.-13. maj. Begge rejseledere har et indgående kendskab til henholdsvis Ungarn og Frankrig og taler sprogene flydende.

Direkte fra Billund

På begge rejser flyver vi sammen med rejselederen direkte fra Billund og tager hul på udflugtsprogrammet med det samme. Vi bor på centralt beliggende hoteller, så mange af de spændende oplevelser ligger lige uden for døren.

Budapest er ualmindelig hyggelig og meget smuk. Forbundet af syv flotte broer med hver sin historie danner de to bydele Buda og Pest en skøn, alsidig og oplevelsesrig by.