Mindeord: Flid, omhu og en god portion humor

21. april 2021, 12.06

Kai Hansen - tidligere studielektor ved Herning Handelsskole og medforfatter til blandt andet den lokalhistoriske Herning-bogen 2020. Foto: Privatfoto

MINDEORD Søren Holbech Hansen har på vegne af familien sendt mindeord om sin far, tidligere inspektør og studielektor ved Herning Handelsskole Kai Hansen, Gjellerup, der mandag døde i en alder af 81 år efter kort tids sygdom:

Kai Hansen var uddannet bankassistent, men det blev talentet for pædagogisk formidling og interessen for ledelse og organisation, som kom til at præge hans karriere.

Kai Hansen uddannede sig således til cand.merc. & pæd. og fungerede i perioden 1967-2003 som inspektør og studielektor ved Herning Handelsskole, hvor han på flere uddannelser underviste inden for de økonomiske og organisatoriske fagområder.

Kai Hansen arbejdede desuden som projektleder og udviklingskonsulent for Undervisningsministeriet. Han var forfatter og medforfatter på en lang række bøger inden for organisation, ledelse, økonomi, logistik og pædagogik.

Så sent som sidste år var han med til at skrive Herning-bogen 2020, som fortalte om Handelsskolens første 111 år.

Kai Hansens professionelle virke var - som hans liv i øvrigt - kendetegnet af flid og omhu samt et imødekommende væsen og en god portion humor. Og ikke mindst af en god fysik; den aktive pensionisttilværelse var blandt andet præget af badminton og cykling, og kom man på besøg, måtte man forvente at blive udfordret i bordtennis.

Kai Hansen efterlader sig en søn og en datter, en steddatter, børnebørn og oldebørn.

Indlæser debat...