Bookmaker: Thorup er tættest på fyring

Nederlaget til SønderjyskE kombineret med en statistik på kun tre sejre i de seneste 17 kampe gør Jess Thorup til ligaens mest udsatte træner

Udgivet:25. marts 2016, 16.00

Læsetid:2 minutter

Jess Thorup Foto: Henrik Ole Jensen

Elise Patricia Rasmussen

7 år siden

Da Jess Thorup blev hentet ind som træner for FC Midtjylland skete det med klare målsætninger om deltagelse i europæisk fodbold efter sommerferien. De forsvarende mestre har dog ikke just overbevist under Thorups ledelse. I de seneste 17 kampe er det blot blevet til tre sejre.

Senest måtte Ulvene ned at bide i græsset mod SønderjyskE, hvor man satte en 2-0-føring over styr og endte med at tabe 2-3. Det er dog ikke blot de dårlige resultater, som plager Thorup. Det skriver spillesitet NordicBet i en pressemeddelelse.

- Som hold har FC Midtjylland ikke udviklet sig under Thorups ledelse. Snarere tværtimod. Der mangler et fast spilkoncept, og nye spillere er ikke i tilstrækkelig grad blevet integreret. Derudover virker forholdet mellem træner og spillertrup anstrengt. Thorup har ved flere lejligheder valgt at bænke nøglespillere til store kampe, og det er formentlig ikke blevet vel modtaget, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen i pressemeddelelsen og fortsætter:

- Med en ledelse, der gerne vil fremstå både moderne og handlekraftig, skal Thorup bestemt ikke vide sig sikker. Den kommende hjemmekamp mod Brøndby kan vise sig at blive afgørende for hans fremtid i klubben.«

I øjeblikket er der beskedne odds 1,45 at hente på, at Thorups er den næste træner i Superligaen, som bliver præsenteret for en fyreseddel. I tilfælde af at ingen trænere fyres inden sæsonafslutningen, betaler NordicBet indsatserne tilbage.

FC Midtjylland tager imod Brøndby i Superligaen søndag d. 3. april.

Her er spillet

Næste trænerfyring i Superligaen i indeværende sæson?

Jess Thorup 1.45

Ove Pedersen 5.00

Auri Skabalius 6.00

Colin Todd 7.00

Lars Søndergaard 75.00

Jonas Dal 75.00

Ståle Solbakken 95.00

Jakob Michelsen 95.00

Kent Nielsen 95.00

Johnny Mølby 95.00

Glen Riddersholm 95.00

Kasper Hjulmand 95.00