Er ikke længere ubesejret: Oprykkere fik ram på HC Midtjylland

Efter to sejre kom HCM ned på jorden mod Grindsted

20. september 2020, 20.38

Rasmus Madsen forsøger et gennembrud mod Grindsted-forsvaret. Foto: Tom Laursen

HÅNDBOLD HC Midtjylland er ikke længere ubesejrede i 1. division. Søndag aften havde HCM besøg af oprykkerne fra Grindsted GIF, der ligesom hjemmeholdet havde vundet sæsonens to første kampe.

Nu har Grindsted vundet tre kampe, for de kan nemlig køre fra Herning med to point og sejr på 27-24 efter en pauseføring på 13-10.

Det blev en kamp, hvor HCM ikke førte én eneste gang. De var med til 3-3, men så begyndte problemerne. Grindsted kom på 8-4, 12-8 og førte altså 13-10 ved pausen.

I anden halvleg kom HCM tættere på og fik flere gange afstanden ned på et enkelt mål - sidste gang ved 19-20. Mod slutningen fik HCM lidt momentum. Indskiftede Nicolai Sommer scorede en række fine mål og hjalp Herning-mandskabet på 22-25. Næste angreb brændte Grindsted, men HC Midtjyllands Kasper Fruerlund var ukoncentreret og tabte bolden, så Grindsted nemt kunne score til 26-22. Men lidt mere koncentration havde HCM i stedet reduceret til 23-25, og så havde spændingen været intakt. Men sådan gik det ikke, og gæsterne kunne juble over en noget overraskende sejr, der altså er deres tredje på stribe.

HCM-topscorer blev Nicolai Witt med fire scoringer. Bjakre Nybo scorede ni rene mål for Grindsted.

Næste kamp for HCM er på søndag ude mod Team Sydhavsøerne.