Hornshøj er piccolo i nyt reklamefremstød

Bravo-direktøren er piccolo, frisør, yogainstruktør, livredder og sanger i pr-fremstød, der sætter fokus på nærhed og tryghed

3. januar 2022, 12.35

Peder Hornshøj er med i en ny reklamefilm for Bravo Tours, hvor direktøren må påtage sig mange nye opgaver. Foto: PR-foto

REJSER Mange danskere længes efter både sol, sommer og ikke mindst feriefrihed efter snart to år med corona-hverdage. Sådan har man det også hos Bravo Tours, og derfor har det herningensiske rejsebureau nu både lavet et nyt logo og et reklameunivers, der gik i luften op til nytåret.

- For mig handler det om, at vi med et nyt logo gerne vil signalere nye muligheder. I Bravo Tours har vi blandt andet fået et nyt ejerskab med en solid dansk ejerkreds, og det gør, at vi fortsat vil værne om et dansk service-setup, hvor nærvær og personlighed er i centrum. Det betyder selvfølgelig, at vi fortsat har dansktalende rejseledere ude i verden, som skaber tryghed, hvis man får brug for hjælp - og det ved ingen jo i disse tider, siger Peder Hornshøj, der er direktør i Bravo Tours.

Både hjerte og vinger

Han fortæller om tanken bag logoet:

- Det nye logo symboliserer for mig flere ting. Det er et hjerte, der rummer den personlige service, vi gerne vil give gæsterne, men det er også vinger, der gør sig klar til at flyve ud og opleve verden. Og vender man det lidt, så kan det endda også være B’et i Bravo, der indeholder det hele.

Baywatch-livredder

Det er ikke bare nyt logo, der har sneget sig ind hos rejselskabet. Direktøren selv udgør også selv en væsentlig brik i det nye reklameunivers »Med dig hele vejen«. I hovedrollen sætter Peder Hornshøj nemlig sig selv i alle tænkelige og utænkelige situationer for at gøre gæsternes ferie så god som muligt - blandt andet i bedste Baywatch-stil som spurtende livredder i slowmotion og som en utrolig smidig yoga-instruktør.

- Det var en sjov og anderledes uge på kontoret, men jeg synes, filmen med et godt glimt i øjet forklarer, hvad Bravo Tours kan; vi er nemlig med dig hele vejen. Det er, uanset om noget driller, eller du har spørgsmål før, under eller efter rejsen, forklarer direktøren.

Indlæser debat