Herningsholms yngste deltager snuppede guld til DM i Skills

Maskinsnedker Benjamin Baun vandt DM-guld i Bella Center. Også tagdækker Jesper Kragelund Sørensen fra Herning er Danmarks bedste i sit fag

18. januar 2020, 17.45

Benjamin Baun vandt i kategorien for maskinsnedkere. Foto: Herningsholm Erhvervsskole

SKILLS Lørdag eftermiddag blev spændingen udløst til DM i Skills, hvor unge håndværkere i denne uge har dystet om DM-guldmedaljer i en række håndværksfag.

Herningsholm Erhvervsskole er traditionen tro stærkt repræsenteret, og én af de 10 deltagere blev kåret som DM-vinder. Det var den 18-årige maskinsnedker Benjamin Baun, som var bedst af alle maskinsnedkere.

Han er den yngste af årets deltagere fra Herningsholm Erhvervsskole og er til dagligt i lære hos Nobia/HTH i Ølgod. Den nyslåede DM-vinder bor i Skarrild.

Sejr til tagdækker

Der var en Herning-sejr i endnu en kategori til årets DM i Skills, da Jesper Kragelund Sørensen vandt for tagdækkerne. Uddannelsen til tagdækker tager han ved uddannelsesstedet Learnmark i Horsens. Jesper Kragelund Sørensen bor i Herning og er i lære ved Sørens Tagdækning i Aulum.

Han har haft solid opbakning fra sin arbejdsplads, da Sørens Tagdækning som omtalt i Herning Folkeblad fredag sendte en busfuld med 25 medarbejdere til Bella Center for at heppe på deres lærling.

Jesper Kragelund Sørensen vandt DM i Skills for tagdækkere. Foto: PR-foto
Læs også
En busfuld støtte på vej: Firma sender 25 medarbejdere til DM i Skills
+Abonnement