Stort narkokup i Stakroge: Mand fængslet i fire uger ved grundlovsforhør

46-årig mand fra Stakroge er sigtet for salg af narko og blev varetægtsfængslet i fire uger

10. juli 2019, 15.58

Betjente blev mødt af utilfredse kunder, da de tirsdag aften anholdt en 46-årig mand nær Stakroge. Han er nu sigtet for narkohandel. foto: colourbox

STAKROGE En 46-årig mand fra Stakroge-området skal sidde bag tremmer de næste fire uger.

I den tid vil politiet søge at finde ud af, hvor han har skaffet store mængder narko fra.

En ransagning på mandens bopæl tirsdag aften viste, at han lå inde med 528 gram amfetamin, 0,6 gram kokain, 1,2 gram heroin, 2,1 gram hash og seks gram skunk og nogle svampe, en digitalvægt og godt 2000 kroner i kontanter.

Modtog fængsling

Ved et grundlovsforhør i Retten i Herning erkendte den 46-årige mand, at han var ejermand af de 528 gram amfetamin.

- Han ville dog ikke erkende, at heroinen og kokainen var hans. Han sagde, at han ikke vidste, hvor det kom fra, fortæller advokat Michelle Munk Pedersen fra anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Hun oplyser, at den 46-årige ikke er tidligere straffet, og at han modtog varetægtsfængslingen, der løber frem til onsdag 7. august.

Lokalpolitiet i Herning har tidligere oplyst, at en patrulje besøgte den 46-årige tirsdag aften efter at have fået et tip.

Kunder skældte ud

Under ransagningen og anholdelsen af den 46-årige på hans bopæl kom flere kunder til. Blandt andet en 23-årig mand fra Sdr. Felding. Han blev så vred på betjentene, at han kaldte dem »luder« og »fucking pansersvin«.

Manden blev bortvist fra stedet og sluttede af med at lade sit vand ud over en af politiets patruljevogne. Den 23-årige kan se frem til at modtage en bøde for begge forseelser.

En 24-årig mand fra Ikast blev visiteret på stedet og havde 1,0 gram amfetamin på sig.

En 32-årig mand fra Ikast blev også stoppet ud for narkohandlerens hus i Stakroge-området. Han blev sigtet for narkokørsel.