Åbent hus med forholdsregler

22. april 2020, 09.05

Den lokale Nissan-forhandler har haft låste døre i den seneste måneds tid, men i dag kan man atter komme inden for, hvilket fejres med fem dages åbent hus. Foto: Privatfoto

SNEJBJERG Når Knud Damsgaard - Nissan i Snejbjerg slår dørene op til det næste åbent hus-arrangement, er det lidt anderledes end vanligt. Firmaet har haft låste døre, siden statsminister Mette Frederiksen (S) lukkede Danmark ned i forbindelse med covid-19.

I dag onsdag låser bilfirmaet dog igen dørene op i udstillingen, og det fejres med et stort åbent hus-arrangement, hvor der vil være håndsprit og plastikhandsker til alle, ligesom der kun vil blive lukket et begrænset antal personer ind ad gangen. Det betyder i øvrigt, at Nissan-forhandleren har valgt at udvide åbent hus til at vare fem dage fra i dag og frem til søndag, så man kan komme igen senere, hvis man skulle være gået forgæves. Det bliver dog uden kaffe og snackbuffet, oplyser bilforhandleren, der i stedet serverer gode priser på fabriksnye Nissan-modeller, ligesom der også er en række demo-modeller, som sættes til salg fra i dag onsdag.