Katastrofe for sidste valgs store vinder

Dansk Folkeparti fik en kæmpe lussing i Vestjyllands Storkreds, og det skabte nervøsitet hos det lokale folketingsmedlem

6. juni 2019, 01.57

Selv om Dennis Flydtkjær fik langt flest personlige stemmer fra Dansk Folkepartis vælgere i Vestjyllands Storkreds ved seneste folketingsvalg, turde han onsdag aften ikke vide sig sikker på at blive valgt igen. Foto: Flemming Hansen

SNEJBJERG I 2015 var der stor valgfest hos folketingsmedlem Dennis Flydtkjær, da Dansk Folkeparti bragede frem ved folketingsvalget, som udmøntede sig i 9097 personlige stemmer for politikeren fra Snejbjerg.

Fire år senere var stemningen en blanding af spænding og nervøsitet oven på en valgkamp, som har været op ad bakke.

- Jeg synes, at vi har leveret på politikken, men vi har været omklamret af andre partier, som har ment det samme som os, og der er kommet nogle partier på højrefløjen, som kæmper om de samme stemmer som os, fortalte Dennis Flydtkjær, da han skulle sætte ord på tilbagegangen for partiet.

Han mener, at partiets tilbagegang også skal ses i lyset af, at emner som ældre og udlændinge - partiets kernepolitik - slet ikke har været til debat i samme omfang som for fire år siden.

- Medierne har også hellere villet tale med os om meningsmålinger end om vores politik, siger Dennis Flydtkjær.

Ser positivt fremad...