FCM opfordrer fans til at lade sig teste: Tilskuer fra familieafsnittet mod AGF testet positiv for covid-19

31. maj 2021, 15.19

Foto: Flemming Hansen

FODBOLD Var man til fodbold på MCH Arena 24. maj til den sidste hjemmekamp mod AGF, er der grund til at få sig coronatestet.

FC Midtjylland oplyser nemlig, at der til den pågældende kamp sad en tilskuer, der efterfølgende er blevet testet positiv for covid-19. Det oplyser FC Midtjylland i en mail, der er sendt rundt til tilskuerne fra det pågældende tilskuerafsnit. Vedkommende sad på familieafsnittet F2. Og blev altså efter kampen testet positiv.

Derfor opfordrer klubben nu til, at man lader sig teste.

- Vi er blevet gjort opmærksomme på, at der i din sektion på tribunen (F2 / Familieafsnittet) har befundet sig en person, som efter kampen senere er testet positiv for covid-19, skriver FCM i mailen.

- Styrelsen for Patientsikkerhed er orienteret og tager direkte kontakt til de nære kontakter, men vi vil gerne ud fra et forsigtighedsprincip opfordre hele sektionen inkl. dig til:

* At lade dig teste i nærmeste fremtid.

* Hvis du bliver testet positiv for covid-19 eller oplever symptomer opfordres du til at kontakte:

* Coronaopsporing på telefon 32 32 05 11 og oplyse om, at du har været tilskuer til en fodboldkamp med henblik på opsporing af nære kontakter.

* FC Midtjylland på mail billetsalg@fcm.dk eller via telefon på 96 27 10 40 mhp. en bred anonymiseret mailoplysning til det tribuneafsnit, som du har benyttet.

Der var i alt 4580 tilskuere på plads til kampen mod AGF.