Ny Lind-restaurant er forsinket

3. september 2020, 09.40

Rudi Eriksen og hans medhjælpere i fuld gang med gøre den nye restaurant Dirty Urban Ranch klar til åbning. Efter lidt forsinkelse sker det i midten i september. Foto: Tom Laursen

LIND Der knokles løs i lokalerne på Lind Hovedgade, som tidligere husede Slagter Bjerg.

Her er Rudi Eriksen og hans medhjælpere i fuld gang med gøre klar til at åbne den nye restaurant Dirty Urban Ranch. Indretningen af selve restauranten, som får plads til 35 siddende gæster, er stor set i mål, men i køkkenet er Rudi Eriksen rendt ind i lidt forskellige udfordringer, som betyder, at man ikke helt kan følge den tidsplan, der var lagt.

Den sagde, at restauranten ville åbne 1. september, men den dato er vi nu forbi - og der går lige lidt, inden køkkenet er færdigindrettet, så der kan tilberedes mad.

. - Vi er en måned forsinket, men vi åbner 15. september. Det bliver ikke med noget stort - det kan vi ikke lige nu, siger Rudi Eriksen med henvisning til corona-restriktionerne.