FCM-ikon debuterede med storsejr

FCM-koryfæet Kristian Bach Bak fik en time i sin første optræden for Tjørring All Stars

28. maj 2019, 10.29

Tjørring All Stars og folkene omkring holdet poserede i aftes før derbyet mod KLG. Her var der debut til FCM's tidligere anfører, Kristian Bach Bak (nummer to fra venstre i forreste række). Foto: Tjørring IF

FODBOLD Det endte med en storsejr, da FCM-ikonet og FC Midtjyllands assistenttræner Kristian Bach Bak i aftes gjorde comeback på græstæppet.

Det skete på Hessel Arena i Tjørring, hvor den forhenværende ulveanfører debuterede for Tjørring All Stars - et hold, der udelukkende består af »gamle« førsteholdsspillere fra de seneste 25 års klubhistorie i Tjørring IF.

Og Kristian Bach Bak, der i 2015 blev dansk mester med FCM og har spillet 306 kampe for »ulvene«, fik omgående lov til at smage sejrens sødme. Således vandt All Star-mandskabet med 5-1 over KLG Senior S4, der foran over 200 fremmødte tilskuere måtte beskæftige sig med Bak, der - noget utraditionelt - indtog positionen på midtbanens venstre kant.

- Bak havde annonceret, at han ikke orkede at spille i forsvaret - den del havde han ligesom prøvet i sin lange karriere, fortæller holdstifter Hans Peter Riis, der selv nåede 195 kampe for Tjørring IF og har været en del af trænerteamet i 15 år.

Tændte holdkammerater...