Samler de unge singler

Stifterne af Facebook-gruppen Herning Singleclub mm har på et år fået flere end 1100 medlemmer

Udgivet:24. august 2013, 19.49

Læsetid:2 minutter

Tom Laursen. Da Lone (t.h.) flyttede tilbage til Herning Kommune efter 18 år, vidste hun ikke, hvor hun skulle hen for at møde nye mennesker. Så mødte hun Heidi Lykke Jensen (t.v.), og de faldt straks i snak og fik ideen til gruppen Herning Singleclub mm på Facebook, som hurtigt er blevet en stor succes.

Da Lone Jørgensen efter 18 år på Sjælland flyttede tilbage til Vildbjerg, hvor hun var vokset op, var hun ikke ligefrem forventningsfuld.

Hun huskede ikke Herning som en specielt aktiv by og kendte ikke længere særlig mange, der boede i området. Men en weekend tog hun så i byen og faldt i snak med Heidi Lykke Jensen. De klikkede med det samme og fik, hvad der skulle vise sig at være en rigtig god idé.

1100 medlemmer

- Vi syntes begge, at der manglede en klub for unge singler i Herning. Vi havde været i Single Rock-klubben, men der var de fleste 50+. Så bestemte vi os for at oprette en gruppe på Facebook for at samle en masse singler fra området. Det blev så til Herning Singleclub mm, fortæller 41-årige Lone Jørgensen, mens hendes veninde nikker:

- Vi regnede med omkring 300 medlemmer, men nu er der over 1100, og der strømmer flere ind. Vi er faktisk blevet en af Danmarks største singlegrupper, siger 33-årige Heidi Lykke Jørgensen med et stort smil.

- Ja, og vi har fået rigtig meget positivt feedback. Folk er overlykkelige for det netværk, de har fået via gruppen. Nogen siger faktisk, at det har ændret deres liv, fortæller Lone Jørgensen.

Fødselsdagsfest

21. september fejrer singleklubben etårsfødselsdag på 60eren.

- Det bliver klubbens største fest siden Giroen. Vi regner med, at der kommer omkring 300 medlemmer, fortæller Heidi Lykke Jensen.

Festen kommer til at foregå med overdækket gårdhave, kæmpe fødselsdagskage, pølsevogn, konkurrencer og livemusik ved bandet En Kort En Lang.

 

Læs meget mere om vendinderne og deres singleklub i Herning Folkeblad

Er du abonnent kan du læse avisen HER

Du kan også vælge at læse eller købe dagens avis på din iPad / tablet eller smartphone ved at downloade app'en i App Store / Google Play