Dobbelt jubilæum i revisionsfirmaet

18. november 2020, 13.22

Linda Ernstrøm og Poul Sørensen kan dette efterår begge fejre 25-årsjubilæum hos Vistisen & Lunde, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Foto: PR-foto

JUBILÆUM Hele to gange i den seneste tid har flaget været hejst hos det herningensiske revisionsfirma Vistisen & Lunde, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab - begge gange for at fejre en kollega, der har været i virksomheden gennem 25 år.

1. november var det Linda Ernstrøm, der var i fokus. Hun beskrives som en »rigtig Ikast-pige«. Hun er født og opvokset i Ikast og bor stadig i byen sammen med sin mand, Allan Ernstrøm.

I 1987 blev Linda Ernstrøm ansat som elev hos Partner Revisions Ikast-afdeling. Her fik hun uddannelsen som HD(R) og senere registreret revisor.

Efter otte år skiftede hun arbejdsplads til Vistisen & Lunde, hvor hun i dag betjener mange forskellige kundetyper.

Linda Ernstrøm har to døtre, Anne-Sofie og Frederikke, som begge bor i Aarhus. Begge har spillet håndbold - den ældste som professionel, så Linda har brugt mange timer rundt i sportshallerne.

Nu bruges fritiden på yoga, familielivet, gåture med hunden i naturen samt hus og have.

Lidt tidligere på efteråret - 1. september - var det kollegaen Poul Sørensen, der havde jubilæum.

De første 25 år har i hans egen beskrivelse omfattet et godt samarbejde med mange gode kunder og gode kollegaer. Poul Sørensen beskriver det selv som »en spændende rejse«, som han har været glad for at være en del af.

Vistisen & Lunde er vokset fra 12 medarbejdere i 1995 til cirka 40 i 2020, og Poul Sørensen glæder sig til de forhåbentligt mange år endnu, »inden han skal have sit mimrekort«, som han siger med et smil.